Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе за економску политику Вујица Лазовић учествоваће на X Пословној конференцији у Порторожу

Објављено: 18.11.2008. 22:19 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе за економску политику проф. др Вујица Лазовић биће један од водећих говорника на јубиларној X Пословној конференцији, која се одржава 20. и 21. новембра 2008. године у Порторожу.

Пословну конференцију у Порторожу организује Економски факултет из Љубљане и магазин Финанце, и представља водећи догађај те врсте међу бизнис заједницом у Словенији и региону. У центру пажње овогодишње конференције су глобална финансијска криза и климатске промјене.

Потпредсједник Лазовић ће првог дана конференције имати излагање на тему Глобална финансијска криза и њен утицај на југоисточну Европу. Током конференције, потпредсједник ће одржати и низ билатералних сусрета са високим званичницима земаља учесница конференције, а присуствоваће и пријемима које ће организовати Предсједник Словеније Данило Тüрк и бивши премијер Аустралије Јохн Хоwард.

Ова конференција традиционално окупља велики број високих државних званичника, представника бројних институција земаља Европске уније и региона, као и представника великих свјетских компанија и финансијских институција. Овогодишња јубиларна X конференција, окупиће више од 500 учесника из преко 15 земаља који ће имати прилику да изнесу своја виђења свјетске финансијске кризе, изазова које она поставља пред владе широм свијета и, што је још важније, начина за њено ефикасно превазилажење.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?