Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конференција за новинаре поводом почетка кампање 16 дана активизма против насиља у породици

Објављено: 22.11.2008. 00:00 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Канцеларија за родну равноправност Владе Црне Горе, Организација за европску безбједност и сарадњу - Мисија у Црној Гори, Фондација Институт за отворено друштво - Представништво у Црној Гори (ФОСИ РОМ) и Тим Уједињених нација за Црну Гору (УНЦТ) организују конференцију за новинаре поводом почетка кампање 16 дана активизма против насиља у породици. Ова кампања је заснована на кампањи Америчког фонда за спрјечавање насиља у породици и у њу ће се укључити мушкарци који су узори дјеци у сузбијању насиља. Кампању подржавају Ватерполо-пливачки савез Црне Горе и Кошаркашки савез Црне Горе.

На конференцији ће говорити шефица Канцеларије за родну равноправност Владе Црне Горе Нада Дробњак, шефица Мисије ОСЦЕ у Црној Гори Параскива Бадеску, представник Канцеларије УНХЦР за Црну Гора Серж Дукас у име Тима УН за Црну Гору, те директорица Фондације Институт за отворено друштво - представништво Црна Гора Сања Елезовић и тренер црногорског Одбојкашког тима Будућност и селектор Одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић.

Конференција ће бити одржана у понедјељак, 24. новембра 2008. године у Пресс центру Владе Црне Горе, са почетком у 12,00 сати.

Акредитације за праћење конференције можете извршити код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?