Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар у Влади Црне Горе и предсједник Комисије за процјену штета од елементарних непогода Суад Нумановић посјетиће Општину Улцињ

Објављено: 27.11.2008. 22:49 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Др Суад Нумановић, министар у Влади Црне Горе и предсједник Комисије за процјену штета од елементарних непогода, посјетиће 28. новембра 2008. године, Општину Улцињ. Циљ је сагледавање могућности партиципације средстава за санирање неколико инфраструктурних објеката у Улцињу, који су претрпјели штете усљед обилних падавина и поплава, које су више пута задесиле то подручје.

Приликом посјете, министар Нумановић имаће састанак са градоначелником Улциња Гзимом Хајдинагом. Тема тог сусрета биће санација канала рјечице Братица, санација моста у селу Доње Миде и затрпавање кратера у ријечном току Владимирске ријеке, који су претрпјели највеће штете. Министар Нумановић и градоначелник Хајдинага обићи ће неколико инфраструктурних објеката у тој општини.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?