Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Регионална конференција о прекограничној сарадњи

Објављено: 02.12.2008. 18:20 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Секретаријат за европске интеграције и Шпанска агенција за међународну развојну сарадњу (АЕЦИД) организују 03. и 04. децембра 2008. године Регионалну конференцију, у циљу промоције и размјене искустава о прекограничној сарадњи са државама региона. Конференција ће се одржати у хотелу Монтенегро Б у Бечићима и почеће у сриједу 03. децембра, у 10 сати.

Кроз нови Инструмент Европске комисије за предприступну подршку земљама кандидатима и потенцијалним кандидатима за чланство у Евопској унији (ИПА), Црна Гора учествује у седам прекограничних програма сарадње. У том циљу, биће настављена едукација о прикупљању релевантних искустава и стварању креативног окружења, ради даљег и што јаснијег приступања пројектима прекограничне сарадње, који су од великог значаја за јачање капацитета и апсорбционе моћи црногорских институција и организација, укључених у сам процес.

Конференција је отворена за новинаре.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?