Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Семинар за државне службенике о сарадњи са НВО

Објављено: 05.12.2008. 20:02 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Канцеларија Владе Црне Горе за сарадњу са НВО и Центар за развој невладиних организација (ЦРНВО), уз финансијску подршку Мисије ОСЦЕ у Црној Гори, организују 6. и 7. децембра 2008. године семинар за државне службенике о сарадњи са НВО, у оквиру пројекта Јачање сарадње између цивилног и јавног сектора у Црној Гори.

На семинару ће бити представљене савремене позитивне праксе земаља ЕУ и региона, о чему ће говорити експерт Европског центра за непрофитно право (ЕЦНЛ) из Будимпеште Др Драган Голубовић и управитељица Националне закладе за развој цивилног друштва Хрватске Цвјетана Плавша-Матић.

Учесници семинара ће бити информисани и о тренутном стању у НВО сектору у Црној Гори, као и рјешењима у предлогу Стратегијие сарадње Владе Црне Горе и НВО и у Акционом плану за њено спровођење, о чему ће говорити директор Центра за развој невладиних организација Горан Ђуровић и шефица Канцеларије за сарадњу са невладиним организацијама Владе Црне Горе Данка Латковић.

Семинар ће бити одржан у хотелу Палма у Тивту и почеће са радом у суботу, 06. децембра у 10,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?