Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање Меморандума између Канцеларије за родну равноправност Владе Црне Горе, Мисије ОЕБС-а у Црној Гори и општина Беране, Будва, Цетиње, Пљевља и Улцињ

Објављено: 09.12.2008. 23:54 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У сриједу, 10. децембра 2008. године биће потписан Меморандум о сарадњи на реализацији пројекта Родна равноправност у локалној заједници, између Канцеларије за родну равноправност Владе Црне Горе, Мисије ОЕБС-а у Црној Гори и општина Беране, Будва, Цетиње, Пљевља и Улцињ.

Предмет и циљ тог Меморандума је успостављање принципа на којима ће се обављати међусобне консултације, размјењивати информације и заједнички радити на реализацији пројекта Родна равноправност у локалној заједници.

Меморандум ће у име Мисије ОЕБС-а у Црној Гори потписати шефица Мисије Парасцхива Бадесцу, у име Канцеларије за родну равноправност Владе ЦГ, шефица Канцеларије Нада Дробњак и предсједници/е општина и скупштина општина Беране, Будва, Цетиње, Пљевља и Улцињ.

Потписивање Меморандума ће се одржати у сали хотела Апарт Премиер, ул. Светог Петра Цетињског, у 18.00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?