Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање Уговора о савјетодавним услугама између Министарства и Међународне финансијске корпорације (ИФЦ)

Објављено: 09.12.2008. 23:54 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар за економски развој Бранимир Гвозденовић и стални представник канцеларије ИФЦ-а Ђовани Даниеле потписаће у сриједу, 10. децембра 2008. године, Уговор о савјетодавним услугама између Министарства и Међународне финансијске корпорације (ИФЦ). Предмет Уговора је подршка ИФЦ-а Министарству у одабиру оптималног партнера за изградњу хидроелектрана на Морачи.

ИФЦ је међународна финансијаска институција, чланица групације Свјетске банке, са доказаним искуством у структурирању и финансирању ЈПП у инфраструктури, укључујући и сектор хидроенергетике. Са својим стручњацима и консултантима пружаће стручну помоћ Црној Гори у овом великом пројекту.

Уговор ће бити потписан у просторијама Министарства за економски развој (Римски трг, 46, ИВ спрат), у 10,30 сати. Након потписивања, министар Гвозденовић и господин Даниеле даће изјаве медијима.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?