Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Презентација Стратегије развоја туризма у Црној Гори до 2020. године и иновиране верзије Мастерплана

Објављено: 11.12.2008. 22:52 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Презентација Стратегије развоја туризма у Црној Гори до 2020. године и иновиране верзије Мастерплана за туризам, биће одржана у петак, 12. децембра 2008. године, са почетком у 12,00 часова у конгресној сали у згради Владе Црне Горе.

На презентацији ће говорити министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић, директор Њемачког развојно-инвестиционог фонда -ДЕГ Франз Јосеф Флосбацх, директор ЦРЕАТОП-а Јоханн Фриедрицх Енгел и секретар Министарства туризма и заштите животне средине Жељка Радак Кукавичић.

Министарство туризма и заштите животне средине је, уз подршку Владе СР Њемачке, а у сарадњи са ДЕГ-ом - Њемачким развојно-инвестиционим фондом, ГТЗ-ом Њемачким друштвом за техничку сарадњу и Националном туристичком организацијом припремило је Стратегију развоја туризма у Црној Гори до 2020. године и иновирану верзију Мастерплана за туризам.

Агенду можете преузети овдје

Презентација је отворена за представнике медија.


ПР СЛУЖБА
МИНИСТАРСТВА ТУРИЗМА И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?