Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Радни доручак на тему Извјештај о усаглашености за Црну Гору, у односу на Извјештај ГРЕЦО-а (Група земаља Савјета Европе за борбу против корупције)

Објављено: 23.12.2008. 19:13 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Секретаријат за европске интеграције и Фондација Конрад Аденауер, у сарадњи са Управом за антикорупцијску иницијативу, реализују пројекат редовних разговора са представницима медија, у форми радног доручка, у циљу квалитетнијег и свестранијег информисања јавности о процесу стабилизације и придруживања, односно унапређења политика у просецу придруживања Црне Горе Европској унији.

Радни доручак ће бити одржан у сриједу, 24. децембра 2008. године у хотелу Подгорица, у 10,00 сати. Тема тог разговора биће Извјештај о усаглашености за Црну Гору, у односу на Извјештај ГРЕЦО-а (Група земаља Савјета Европе за борбу против корупције).

На 40. пленарном засиједању ГРЕЦО-а закључено је да је Црна Гора имплементирала 66,6 % препорука, односно двије трећине и да је прогрес остварен у готово свим областима на које се препоруке ГРЕЦО-а односе. То је од изузетног значаја за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала, с обзиром да су препоруке ГРЕЦО-а хоризонтално распоређене кроз мјере дефинисане Иновираним акционим планом за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала.

Са представницима медија разговараће потпредсједник Владе за европске интеграције и предсједник Националне комисије за праћење имплементације Акционог плана за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала проф. др Гордана Дјуровић и директор Управе за антикорупцијску иницијативу Др Весна Ратковић.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?