Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Регионални састанак Служби за ванредне ситуације и цивилну безбједност

Објављено: 05.02.2009. 02:20 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У оквиру реализације активности предвиђених Меморандумом о разумијевању и успостављања институционалног оквира Иницијативе за превенцију и спремност у случају катастрофа, у хотелу Шајо у Будви ће се у четвртак, 05. 02. 2009. године, одржати састанак представника Сектора за ванредне ситуације и цивилну безбједност Министарства унутрашњих послова и јавне управе Црне Горе, Државне управе за заштиту и спашавање Словеније, Дирекције за заштиту и спашавање Македоније, Управе за заштиту и спашавање Србије, ДППИ Секретаријата из Сарајева и представника Служби за ванредне ситуације Турске, Грчке и Румуније.

Домаћин састанка је помоћник министра унутрашњих послова и јавне управе Зоран Беговић. На састанку ће бити одржана и заједничка вјежба представника тих служби, која ће послужити за процјену и анализу хазарда на које је потребно дати одговор.

Предвидјено је, да се учесници састанка око 14,00 часова, обрате медијима кратким изјавама за јавност.

Новинари и сниматељи заинтересовани за праћење догађаја у Будви, треба да се акредитују на факс бр: 020-246-779.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?