Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић отвориће 18. Међународну туристичку берзу у Будви

Објављено: 11.02.2009. 16:55 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић отвориће у четвртак, 12. фебруара у 11:00 сати 18. Међународну туристичку берзу која се од 12. до 14. фебруара одржава на Јадранском сајму у Будви.

Министар Ненезић и директор Националне туристичке организације Саша Радовић представиће овогодишњу туристичку понуду Црне Горе на пресс конфренцији која ће се одржати у 13:00 сати у Пресс Сали Јадранског сајма.

Током првог дана сајма, Министарство туризма и заштите животне средине организоваће и двије презентације, Стратегију развоја туризма у Црној Гори до 2020. која је заказана за 16:00 сати и Хикинг&Бикинг пројекта у 16:45 сати у Пресс Сали Јадранског сајма.

Директор Националне туристичке организације Саша Радовић ће у петак, 13. фебруара представити коначне резултате Гуест Сурвеy 2008, првог националног репрезентативног истраживања о хотелским гостима, које је радјено у сарадњи са Институтом за економска истраживања у туризму из Минхена (ИФФ) и Факултетом за туризам и хотелијерство из Котора. Презентација ће се одржати у 13:00х у Пресс сали Јадранског сајма.

Семинар о инсентив (мотивациона путовања) туристичком тржишту у организацији Монтенегро Цонвентион Буреау-а ће се одржати у петак, 13. фебруара у 14:00 сати у Пресс Сали Ја дранског сајма . На семинару ће говорити познати инострани стручњаци у области МИЦЕ туризма.

У циљу боље и адекватније промоције туристичке понуде на тржишту Региона у Будви ће током трајања Берзе боравити новинари најзначајнијх медијских кућа из Региона.

ПР СЛУЖБА МИНИСТАРСТВА ТУРИЗМА И ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?