Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Радни доручак са представницима медија

Објављено: 11.03.2009. 17:12 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Секретаријат за европске интеграције и Фондација Конрад Аденауер реализују пројекат редовних разговора (у форми радног доручка) са представницима медија, ради бољег и свестранијег информисања јавности о току процеса придруживања Црне Горе Европској унији.

Нови радни доручак одржаће се у четвртак, 12. марта 2009. године у хотелу Подгорица, у 9.30 сати. Са представницима медија разговараће потпредсједник Владе за европске интеграције и предсједник Националне комисије за праћење имплементације Акционог плана за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала, проф. др Гордана Ђуровић, министар правде Мираш Радовић и начелник Одсјека за сузбијање привредног криминала Управе полиције Петко Спасојевић.

Тема разговора је Четврти извјештај о реализацији мјера из иновираног Акционог плана за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала, за период 1. јул - 31. децембар 2008. године.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?