Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Презентација Четвртог извјештаја Националне комисије о реализацији мјера из иновираног Акционог плана за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала за период 1. јул-31. децембар 2008. године

Објављено: 17.03.2009. 19:50 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
ИВ Извјештај Националне комисије о реализацији мјера из иновираног Акционог плана за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала за период 1. јул -31. децембар 2008, биће презентиран дипломатском кору у сриједу 18. марта 2009. године. Извјештај је Влада Црне Горе усвојила на сједници одржаној 5. марта 2009. године и све препоруке Националне комисије усвојила као обавезујуће закључке. Презентација ће се обавити у Управи за кадрове (мултимедијална сала), са почетком у 15.00 сати.

Влада је одлучила да Дипломатском кору промовише Извјештај Националне комисије, имајући у виду његов значај и постигнуте резултате у посматраном периоду, а у циљу унапређења и побољшања комуникације, укључујући координацију и размјену информација са представницима медјународне заједнице, која пружа подршку Црној Гори у процесу демократских и социо-економских реформи, као једном од предуслова за приступање Европској унији.

О Извјештају ће говорити чланови Националне комисије за имплементацију Програма борбе против корупције и организованог криминала, који су истовремено представници извршне власти и представници правосудја: потпредсједник Владе за европске интеграције проф. др Гордана Ђуровић, министар унутрашњих послова и јавне управе Јусуф Каламперовић, предсједник Врховног суда Весна Меденица, Врховни државни тужилац Ранка Чарапић, директор Управе полиције Веселин Вељовић и директор Управе за антикорупцијску иницијативу др Весна Ратковић.

Медији могу снимити почетак презентације.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?