Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Семинар на тему: Развојни трендови еГовернмент-а

Објављено: 17.03.2009. 19:57 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министарство за информационо друштво, у сарадњи са Центром за развој еГовернмента из Словеније и ИНА Академијом из Грчке, организује у сриједу 18. марта 2009, једнодневни семинар на тему Развојни трендови еГовернмент-а.

Теме семинара су: степен развоја еГовернмент-а у ЕУ, трендови, иницијативе, стандарди, оквирни програми развоја, методологије дизајнирања и развоја еГовернмент пројеката и сл.

Осим експерата из иностранства, на семинару ће учествовати представници државне управе као и локалног ИЦТ тржишта, који ће презентирати имплементирана рјешења у области еГовернмент-а у Црној Гори.

У уводном дијелу семинара, говориће потпредсједник Владе и министар за информационо друштво, проф. др Вујица Лазовић, те амбасадор Грчке у Црној Гори Георгиос Авгоустис, директор Центра за развој еГовернмента из Љубљане Блаж Голоб и представник ИНА академије.

Семинар ће се одржати у хотелу Подгорица, са почетком 09,30 сати.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?