Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примиће министра унутрашњих послова Републике Хрватске Томислава Карамарка

Објављено: 18.03.2009. 23:59 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примиће у четвртак, 19. марта 2009. године, министра унутрашњих послова Републике Хрватске Томислава Карамарка, који са сарадницима борави у дводневној званичној посјети Црној Гори. Разговори ће бити одржани у кабинету премијера Ђукановића, у 13,00 сати.

Министра Карамарка примиће и министар унутрашњих послова и јавне управе Црне Горе Јусуф Каламперовић у свом кабинету у 11,00 сати.

Након званичних разговора, у 12,15 биће одржана конференција за новинаре у сали МУП-а, на којој ће, поред министара Каламперовића и Карамарка, говорити и директори полиција Веселин Вељовић и Владимир Фабер .

Сусрет премијера Ђукановића и министра Каламперовића са хрватским министром унутрашњих послова можете снимити. Акредитације за снимање код премијера Ђукановића можете извршити у Бироу за односе с јавношћу на тел. 242 - 566, а код министра Каламперовића и за конференцију за новинаре акредитације треба доставити у МУП, на фаx 246-779.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?