Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Обука под називом "Претрага пловила у циљу откривања кријумчарене робе''

Објављено: 20.03.2009. 21:13 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Програм Владе САД за контролу извоза и безбједност граница (ЕXБС), у сарадњи са Управом царина Црне Горе, организује од 23 - 27. марта 2009. године у хотелу Принцесс у Бару, обуку под називом "Претрага пловила у циљу откривања кријумчарене робе''.

Обука је регионалног карактера, а похађаће је службеници управа царина и граничних полиција Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе, као наставак успјешне сарадње САД-а и земаља региона на плану контроле и безбједности граница.

Обука се састоји из теоријског и практичног дијела. Током практичне обуке полазници ће се упознати са начином фунционисања луке, најефикаснијим методама претраге теретних и путничких бродова, прегледом документације и техникама инспекције, при том водећи рачуна о сопственој безбједности.

У понедјељак, 23. марта у 10.00 сати у Хотелу Принцесс, изјаве поводом обуке даће главни политички савјетник у Амбасади САД у Подгорици Марцус Мицхели, ЕXБС Програм Манагер за регију Георге Левитскy и руководилац Одсјека за сузбијање кријумчарења у Управи царина Зоран Радусиновић.

Представници медија, такође могу присуствовати и практичном дијелу обуке у Луци Бар, која ће се одржати у четвртак 26. марта, са почетком у 11.00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?