Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе Вујица Лазовић примиће представнике Пословног савјетодавног вијећа за Југоисточну Европу (БАЦ СЕЕ)

Објављено: 23.03.2009. 20:59 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе проф. др Вујица Лазовић примиће у уторак, 24. марта 2009. године, представнике Пословног савјетодавног вијећа за Југоисточну Европу (БАЦ СЕЕ). Циљ сусрета је размјена мишљења о изазовима и могућностима са којима се Црна Гора сусријеће на пољу пословне сарадње.

Пословно савјетодавно вијеће за Југоисточну Европу основано је 1997. године, и од оснивања до данас остварило сарадњу са представницима свих националних влада у региону, те са Европском комисијом и међународним организацијама укљученим у шири механизам Југоисточне Европе за реконструкцију и развој трговине, инвестиција, инфраструктуре и пословне климе. Пословно савјетодавно вијеће чини око 35 представника међународних инвеститора и пословних људи из 20 земаља. Њихова мрежа, искуство и експертиза протежу се у свим привредним секторима кључним за регионални развој (инфраструктура, трговина, висока технологија, агробизнис, итд.).

Разговори ће бити одржани у кабинету потпредсједника, у 09.00 сати. Након разговора (у 10.00 сати), потпредсједник Лазовић и предсједавајући Пословног савјетодавног вијећа за Југоисточну Европу Горан Радман даће изјаве за јавност у Прес центру Владе Црне Горе.

Акредитације за новинаре и сниматеље можете извршити у Бироу за односе с јавношћу, на тел. 242-566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?