Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конференција о реформи јавне управе и европским интеграцијама

Објављено: 25.03.2009. 14:45 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Конференција о реформи јавне управе и европским интеграцијама, коју организују Министарство унутрашњих послова и јавне управе и СИГМА (Заједничка иницијатива ОЕЦД и ЕУ за подршку унапређењу јавне управе), одржаће се 26. и 27. марта 2009. године, у Хотелу "Маестрал" у Пржном.

На отварању конференције говориће министар унутрашњих послова и јавне управе Јусуф Каламперовић и шеф Делегације Европске уније у Црној Гори Леополд Маурер.

У раду конференције, на којој ће бити разматрани циљеви реформе управе, као и потреба подизања свијести о принципима на којима је заснован Европски административни простор и импликације у процесу усклађивања ради чланства у Европској унији, учествоваће представници релевантних министарстава и других државних органа Црне Горе, представници СИГМА-е и угледни медјународни експерти за област јавне управе.

Конференција ће почети са радом у четвртак 26. марта 2009. године у 09,00 сати, у конференцијској сали Хотела "Маестрал". Уводна сесија конференције отворена је за медије.

Представници медија се могу акредитовати на фаx: 020/ 246 -779, у кабинету министра унутрашњих послова и јавне управе.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?