Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Промотивно савјетовање са директорима основних школа ЗДРАВИ СТИЛОВИ ЖИВОТА

Објављено: 27.03.2009. 21:45 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У оквиру пројекта популаризације и реализације школског изборног предмета ЗДРАВИ СТИЛОВИ ЖИВОТА, Завод за школство у понедјељак 30. марта 2009. године организује промотивно савјетовање са директорима 35 основних школа, на којем ће бити презентиран тај предмет и резултати пилотирања Приручника за наставнике.

Изборни предмет ЗДРАВИ СТИЛОВИ ЖИВОТА намијењен је ученицима/ученицама осмог или деветог разреда основне школе. Дјеца и млади који се за њега одлуче добиће прилику да се о томе информишу на начин који је прилагођен њиховом узрасту, са циљем да код њих подстакне развој позитивних, просоцијалних ставова и одговорног понашања како би се успјешно суочавали са захтјевима и изазовима свакодневног живота.

Пројекат се реализује у сарадњи са Канцеларијом Програма Уједињених нација за развој (УНДП) у Црној Гори и уз финансијску подршку Глобалног фонда за борбу против АИДС-а, туберкулозе и маларије.

Савјетовање ће се одржати у великој сали Завода за школство, са почетком у 11 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?