Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе и министар финансија, др Игор Лукшић, учествоваће на округлом столу Са друге стране успона: Фискалне политике ефективне у процикличном окружењу

Објављено: 01.04.2009. 19:17 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе и министар финансија, др Игор Лукшић, учествоваће на округлом столу који Свјетска банка организује са академским круговима, на тему јавних финансија под називом Са друге стране успона: Фискалне политике ефективне у процикличном окружењу у хотелу Црна Гора, у Подгорици, у четвртак, 2. априла од 10 -13.30х

На округлом столу ће бити разматрани изазови у вршењу избора праваца фискалне политике у процикличном економском окружењу, као и у тражењу алтернативних модела економског раста у условима глобалне рецесије.

У дискусији на округлом столу ће учествовати професори и њихови сарадници са Економског факултета у Подгорици, Факултета за Европске и државне студије, Факултета за међународну економију, финансије и бизнис и Универзитета Медитеран.

Представници медија своје учешће могу пријавити на на е-маил адресу: дварезиц@wорлдбанк.орг или на тел: +382 20 403 295 или фаx: +382 20 665 353.

ПР СЛУЖБА
МИНИСТАРСТВА ФИНАНСИЈА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?