Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конференција за новинаре поводом почетка твининг пројекта Борба против организованог криминала и корупције

Објављено: 01.04.2009. 19:17 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У Подгорици ће, у четвртак 02. априла 2009. године, бити одржана конференција за новинаре поводом почетка твининг пројекта Борба против организованог криминала и корупције.

Твининг пројекат Борба против организованог криминала и корупције, који се реализује под покровитељством Европске комисије, трајаће 15 мјесеци. У том периоду биће спроведена савјетовања и програм обуке у Управи полиције, Управи за спрјечавање прања новца и Управи за антикорупцијску иницијативу.

На конференцији ће говорити директор Управе полиције Веселин Вељовић, шеф Делегације Европске комисије у Црној Гори Леополд Маурер, амбасадор Велике Британије Кевин Лајн и високи представник из Канцеларије Првог министра Скупштине Сјеверне Ирске Морис Даулинг.

Конференција ће бити одржана у Апарт хотелу Премиер (свечана сала на посљедњем спрату), Бул. Светог Петра Цетињског бб, са почетком у 10,00 сати.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?