Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Састанак Комитета (Стееринг Цоммитее) за руководјење ТАМ/БАС Програмом

Објављено: 14.04.2009. 23:56 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Састанак Комитета (Стееринг Цоммитее) за руководјење ТАМ/БАС програмом и презентација Нацрта финалног Извјештаја о пројекту биће одржани у сриједу, 14. априла 2009. године, у згради Владе РЦГ (сала 272), са почетком у 11сати.

На састанку ће учествовати потпредсједник Владе за економску политику проф. др Вујица Лазовић, представници Европске Комисије на челу са в.д. шефа Делегације Европске комисије Клајв Румболдом /Цливе Румболд/, представник Европске банке за обнову и развој Марек Лоринц, представници ТАМ/БАС Програма за Црну Гору, директор Дирекције за развој малих и средњих предузећа Зоран Вукчевић, као и представници Привредне коморе Црне Горе и Црногорске комерцијалне банке.
Програм Европске банке за обнову и развој, Програм пословног преокрета (ТАМ) и Програм пословног савјетовања (БАС) који је започет је у Црној Гори 2002. године, одвијао се у 3 фазе, у укупном трајању од 6 година, за чију реализацију и имплементацију је била задужена Европска агенција за реконструкцију.
Укупна уложена средства по основу ТАМ/БАС програма, која су пласирана у сарадњи са Дирекцијом за развој малих и средњих предузећа, износе близу 3 милиона еура, као подршка за 233 мала и средња предузећа, са акцентом на подршку и развој предузећа у руралном и мање развијеном региону Црне Горе.

Почетак састанка можете снимити. Након састанка изјаву за медије даће потпредсједник Лазовић и вд Шефа Делегације Европске Комисије Клајв Румболд, у 12.15 сати, у кабинету 272.
Акредитације можете извршити код Бироа за односе с јавношћу, на тел: 242 566.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?