Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе и министар за информационо друштво проф. др Вујица Лазовић сусрешће се са ауторима портал Мнет

Објављено: 15.04.2009. 20:04 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
На Интернету је однедавно активан портал Мнет, на адреси www.мнет.ме, на којем се могу наћи корисне информације из области економије, технологије, спорта, забаве, здравља, музике и других.

Портал је доказ да се млади људи у Црној Гори интересују за ИЦТ дешавања и да прате актуелне, свјетске технолошке трендове. Посебно интересантан податак, који се тиче тог сајта је чињеница да су његови аутори средњошколци, шеснаестогодишњи ученици из Подгорице, односно Будве - Дејан Петковић, Филип Крстонијевић и Борис Тупоња.

Уважавајући напор и ентузијазам који су уложили у овај пројекат, као и допринос њихове идеје популаризацији Интернета у Црној Гори, као и појма ИЦТ уопште, потпредсједник Владе и министар за информационо друштво, проф. др Вујица Лазовић сусрешће се са ауторима портала.

Сусрет ће се одржати у четвртак, 16. априла 2009. године, у сали за састанке Министарства за информационо друштво ( Римски трг, бр. 46, 1. спрат), у 15 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?