Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић свечано ће отворити прву акцију садње у оквиру кампање "Ова земља нам је дом- Црна Гора, мој дио планете"

Објављено: 16.04.2009. 03:00 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић свечано ће отворити прву акцију садње у оквиру кампање "Ова земља нам је дом- Црна Гора, мој дио планете" у четвртак, 16. априла, са почетком у 10.00 сати на локалитету "Толошка шума" .

Након уводног говора, министар Ненезић ће посадити прву садницу на поменутом локалитету, на којем је предвиђена садња нових 60 садница.

Акцији ће присуствовати предсједник Владе Мило Ђукановић, као и представници Владе Црне Горе, државних институција, ученици основних школа, Удружења горана Подгорице и друге јавне личности.

Предвиђени локалитет "Толошке шуме" за садњу налази се наспрам Дома здравља у Блоку 5, поред ОШ "Штампар Макарије".

За све остале локације како у Подгорици, тако и у осталих седам општина у којима ће се сјутра вршити садња, опширније информације можете наћи у пресс релеасу и сценарију у прилогу.

Овдје можете преузети пресс релеасе

Овдје можете преузети сценарио


ПР СЛУЖБА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?