Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић означиће почетак другог дијела акције садње у оквиру кампање "Ова земља нам је дом - Црна Гора, мој дио планете"

Објављено: 23.04.2009. 22:30 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић означиће у петак, 24. априла 2009. године, почетак другог дијела акције садње, у оквиру кампање "Ова земља нам је дом - Црна Гора, мој дио планете". Акција ће бити покренута на локацији испред Плавог двора на Цетињу, са почетком у 11.00 сати.

Министар Ненезић ће заједно са министром иностраних послова Миланом Роћеном, министром културе, спорта и медија Браниславом Мићуновићем, те предсједником Престонице Цетиње, др Милованом Јанковићем и свим представницима дипломатског кора у Црној Гори засадити нове саднице, на простору око Плавог двора. За ту прилику, представници дипломатског кора донираће по једну садницу за нови парк "Пријатељства". Саднице су одабране у складу са пројектом уређења простора око Плавог двора, који ће Престоници Цетиње донирати УНДП.

Акцији садње на Цетињу присуствоваће представници Владе Црне Горе, државних институција,
ученици основних школа, удружења горана и друге јавне личности.

За локације у осталим општинама, на којима ће се сјутра спроводити акција садње, опширније информације можете наћи на веб сајту Министарства туризма и заштите животне средине.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?