Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Сједница Координационог одбора за реформу локалне самоуправе

Објављено: 28.04.2009. 17:13 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Сједница Координационог одбора за реформу локалне самоуправе биће одржана у сриједу, 29. априла, у сали Министарства унутрашњих послова и јавне управе, Булевар Светог Петра Цетињског бр. 22, у 14.00 сати.

Координациони одбор за реформу локалне самоуправе, који сачињавају предсједник, министар унутрашњих послова и јавне управе и чланови: министар финанасија, министар туризма и заштите животне средине, министар за економски развој, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, помоћник министра унутрашњих послова и јавне управе за локалну самоуправу и пет представника Заједнице општина Црне Горе, прати децентрализацију, координацију и процес реформе локалне самоуправе, јачања укупне конзистентности тих активности и праћење остваривања ефеката у тој области.

Почетак сједнице Координационог одбора можете снимити, а акредитације треба извршити у Кабинету министра, на фаx 020/246-779.

Након сједнице биће издато саопштење за јавност.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?