Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Трећи сајам високог образовања и стипендија - Т-Мобиле Опен Даyс 2009

Објављено: 01.05.2009. 00:35 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министарство просвјете и науке, Центар за ефикасан развој високог образовања ЦЕРВО и Студентски парламент Универзитета Црне Горе организују "Трећи сајам високог образовања и стипендија - Т-Мобиле Опен Даyс 2009" у Подгорици у понедјељак, 4. маја, у Бару у сриједу, 6. маја и у Бијелом Пољу у петак, 8. маја.

Свечано отварање Сајма одржаће се у Подгорици у понедјељак, 4. маја, у сали Стер Цинема у Делта Цитy-ју, у 10.00 сати. Сајам ће отворити министар просвјете и науке проф. др Сретен Шкулетић.

На сајму ће се представити више од 50 излагача. У склопу сегмента "Стипендија" програме стипендирања и мобилности на штандовима представиће бројна дипломатска представништва и међународне организације. На Сајму ће се представити и сви факултети из Црне Горе, као и програми сезонског запошљавања за студенте.
Општи циљ пројекта је повећање нивоа високообразованог кадра у Црној Гори и представљање важности улоге стипендија и мобилности чланова црногорске академске заједнице.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?