Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Округли сто у оквиру јавне расправе о нацрту менаџмент плана Цетиња

Објављено: 05.05.2009. 22:36 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Окрулги сто у оквиру јавне расправе о Нацрту Менаџмент плана Цетиња биће организован у петак, 8. маја 2009. године у 13 сати, у свечаној сали Скупштине Пријестонице Цетиње.

На Округлом столу биће одржана презентација Менаџмент плана Цетиња, а учествоваће чланови Координационог тима и Радне групе за израду Менаџмент плана Цетиња, као и представници канцеларије УНЕСЦО БРЕСЦЕ из Венеције.

Влада Црне Горе усвојила је Нацрт Менаџмент плана Цетиња на сједници одржаној 23. априла 2009. године, и документ је истог дана стављен на јавну расправу, која ће трајати до 13. маја 2009. године.

Министарство културе, спорта и медија упутило је јавни позив грађанима, стручним и научним институцијама, државним органима, главном граду, пријестоници и општинама, струковним удружењима, политичким странкама, синдикатима, вјерским заједницама, невладиним организацијама, медијима и другим заинтересованим организацијама и заједницама да се укључе у јавну расправу о Нацрту Менаџмент плана Цетиња.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?