Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе и министар финансија др Игор Лукшић учествоваће на конференцији "Финансијска криза: грешка државе или грешка тржишта"

Објављено: 12.05.2009. 20:52 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе и министар финансија др Игор Лукшић учествоваће у сриједу, 13. маја, на конференцији Финансијска криза: грешка државе или грешка тржишта, коју организује Универзитет Доња Горица у сарадњи са Хаyек Институтом из Беча у оквиру програма манифестације Фрее Маркет Роад Схоw, која се одржава и у Бечу, Љубљани, Загребу, Братислави, Варшави, Паризу и Лондону.

Конференција ће се одржати у театру УДГ-а, у 09.00 сати, а уводна излагања имаће предсједник УДГ-а проф. др Веселин Вукотић, потпредсједник Владе и министар финансија доц. др Игор Лукшић и амбасадор Аустрије у Црној Гори Флориан Рауниг.

У расправама, као панелисти, говориће представник Министарства иностраних послова Аустрије Герхард Јандл, предсједник Хајек Института Барбара Колм, Дан Мичел из ЦАТО Института и други реномирани страни и домаћи експерти.

Конференција Финансијска криза: грешка државе или грешка тржишта отворена је за медије, а у паузи радног дијела, од 11.15 до 11.45 сати, биће одржана конференција за новинаре, на којој ће говорити учесници скупа.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?