Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министарства иностраних послова Црне Горе и Републике Словачке организују регионалну конференцију о искуствима у области евроатлантских интеграција и визијама Балкана

Објављено: 05.06.2009. 23:58 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министарства иностраних послова Црне Горе и Републике Словачке, уз подршку Министарства унутрашњих послова и јавне управе и Координационог тима за имплементацију Комуникационе стратегије о евроатлантским интеграцијама, организују од 08. до 10. јуна 2009. године у Колашину, регионалну конференцију о искуствима у области евроатлантских интеграција и визијама Балкана.

Конференција ће се одржати у Хотелу "Бианца" и почеће са радом у понедјељак, 08. јуна у 16.30 сати. Конференцију ће отворити министар иностраних послова Црне Горе Милан Роћен, министар иностраних послова Републике Словачке Мирослав Лајчак и министар иностраних послова Босне и Херцеговине Свен Алкалај.

Конференција је читавим током отворена за новинаре. У 17.15 сати, одржаће се конференција за медије.

Новинари заинтересовани за праћење конференције могу се акредитовати на факс број 020/ 246 779.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?