Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конференција "Регионална сарадња: јачање независности и ефикасности правосуђа од 10. до 13. јуна у Бечићима

Објављено: 09.06.2009. 18:10 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Интернационална менаџмент група ИМГ, уз подршку Владе Краљевине Норвешке, организује од сриједе, 10. јуна, до суботе, 13. јуна, у Хотелу Сплендид у Бечићима, међународну конференцију на тему "Регионална сарадња: јачање независности и ефикасности правосуђа.

Након поздравне ријечи представника Министарства иностраних послова Норвешке Хаварда Аустада, учесницима ће се обратити министар правде Мираш Радовић, предсједник Судског савјета Црне Горе Весна Меденица и предсједник Високог судског и тужилачког вијећа Босне и Херцеговине Милорад Новковић.

Конференција ће бити отворена у 09.00 сати, а изјаве за јавност планиране су у 11.00 сати.

Конференција се одржава у склопу пројекта Регионална сарадња у оквиру подршке независном и ефикасном правосуђу у Црној Гори, који реализују Министарство правде Црне Горе, Високо судско и тужилачко вијеће Босне и Херцеговине, Судски савјет Црне Горе и ИМГ.

Циљ конференције је сагледавање и евалуација резултата остварених кроз имплементацију пројекта подршке Судском савјету и Министарству правде Црне Горе и разматрање могућности и планова за будућу сарадњу, као и размјена знања и искустава стечених кроз активности и напоре на успостављању независних и ефикасних правосудних система у Босни и Херцеговини.
Download
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?