Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар за економски развој Републике Италије Клаудијо Скајола у званичној посјети Црној Гори

Објављено: 16.06.2009. 00:38 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примиће у уторак, 16. јуна 2009. године у 12.30 сати, министра за економски развој Републике Италије Клаудија Скајолу.

Министра Скајолу примиће и министар за економски развој Црне Горе Бранко Вујовић (у 11.00) и министар саобраћаја, поморства и телекомуникација Андрија Ломпар (у 11.40 сати).

У 12.10, министри Ломпар и Скајола одржаће заједнички састанак са министром за инфраструктуру Републике Србије Милутином Мркоњићем.

Након окончања свих разговора (у 13.00 сати), министри за економски развој Црне Горе и Републике Италије, Бранко Вујовић и Клаудио Скајола, потписаће Меморандум о сарадњи између два министарства.

Поред наведеног, биће потписан и Меморандум о разумијевању између Министарства за економски развој Црне Горе, Министарства за економски развој Републике Италије и Министарства за инфраструктуру Републике Србије, о реализацији Студије о техничко економској изводљивости радова везаних за реконструкцију жељезничке пруге Београд Бар.

Потписивању меморандума присуствоваће предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић.

Након потисивања меморандума (у 13.15), министар за економски развој Бранко Вујовић, министар саобраћаја, поморства и телекомуникација Андрија Ломпар, министар за економски развој Републике Италије Клаудио Скајола и министар за инфраструктуру Републике Србије Милутин Мркоњић, даће изјаве за медије.

Разговори црногорских званичника са италијанским министром, као и потписивање меморандума и изјаве за медије биће одржани у Вили Горица.

Акредитације за снимање сусрета, праћење потписивања меморандума и изјава за медије, треба извршити код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?