Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава Министарства за европске интеграције

Објављено: 06.07.2009. 22:53 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министарство за европске интеграције Владе Црне Горе и Министарство европских интеграција Републике Албаније, организују у уторак 7. јула 2009. године, свечаност поводом отварања Првог позива за пројекте за прекогранични програм Албанија-Црна Гора и Форум за тражење пројектних партнера за тај програм.

У уводном дијелу присутнима ће се обратити представници оперативних структура из обије државе - учеснице билатералног програма, представници Делегације Европске комисије и амбасадор Републике Албаније у Црној Гори Тонин Беци.

У радном дијелу биће детаљније представљена правила и процедуре за прекогранични програм Албанија - Црна Гора, са акцентом на недавно објављени Апликациони пакет. Након тога биће организован рад кроз три тематске радионице, на којима ће апликанти из Албаније и Црне Горе моћи да размијене пројектне идеје за будућу сарадњу.

Свечаност поводом отварања Првог позива за пројекте одржаће се у Хотелу Црна Гора у Подгорици, Зелени салон, са почетком у 11.00 сати.

Уводна излагања предсједавајућих отворена су за представнике средстава јавног информисања.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?