Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Извјестиоци Парламентарне скупштине Савјета Европе Жан Шарл Гардето и Серхио Холовати боравиће у уторак, 07. и сриједу, 08. јула 2009. године, у службеној посјети Црној Гори

Објављено: 06.07.2009. 23:13 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Извјестиоци Парламентарне скупштине Савјета Европе Жан Шарл Гардето и Серхио Холовати боравиће у уторак, 07. и сриједу, 08. јула 2009. године, у службеној посјети Црној Гори.

У уторак 07. јула, представнике Парламентарне скупштине Савјета Европе примиће помоћнок министра за заштиту права припадника националних и етничких група Сабахудин Делић (у 08.00 сати), министар просвјете и науке Сретен Шкулетић (08.40), министар правде Мираш Радовић (09.20) директор Управе полиције Веселин Вељовић (10.00), директор Завода за збрињавање избјеглица Жељко Шофранац (10.40) и министар иностраних послова Милан Роћен (у 13.45 сати). Сви разговори ће бити одржани у Вили Горица.


Наредног дана (сриједа, 08. јул), са представницима Парламентарне скупштине Савјета Европе сусрешће се министар за европске интеграције Гордана Ђуровић, у свом кабинету у 09.00 сати, помоћник директора Управе за спрјечавање прања новца и финансирања тероризма Јованка Крунић и шеф за опште послове и финансије у Управи за антикорупцијску иницијативу Младен Томовић (09.45) који ће госте примити у просторијама Управе за спрјечавање прања новца и финансирања тероризма (Новака Милошева, бб), те национални координатор за борбу против трговине људима Зоран Улама у 10.20 сати (Бул. Светог Петра Цетињског 112).

Сусрет црногорских званичника са представницима Парламентарне скупштине Савјета Европе можете снимити. За снимање у Вили Горица, треба доставити акредитације Бироу за односе с јавношћу, на тел. 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?