Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конференција за новинаре Комисије за контролу поступка јавних набавки у сарадњи са Свјетском банком

Објављено: 07.07.2009. 17:37 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Комисија за контролу поступка јавних набавки, у сарадњи са Свјетском банком, одржаће конференцију за новинаре у сриједу, 08. Јула, у ПР Центру Максим, зграда Максим, у 11.00 сати. Повод је издавање публикације Заштита права понуђача у поступцима јавних набавки у Црној Гори".

На конференцији ће говорити стални представник Свјетске банке Јан-Петер Олтерс, један од аутора публикације, секретар Комисије за контролу поступка јавних набавки Катарина Радовић и представник Привредне коморе Црне Горе Александар Митровић. На конференцији ће бити ријечи о значају ове публикације, која представља снажан инструмент у рјешавању бројних изазова у функционисању система заштите права у поступцима јавних набавки у Црној Гори.

Аутори у публикацији на приступачан начин објашњавају ставове и поступке у вези система заштите права у поступцима јавних набавки у Црној Гори, и питања - ко, коме, када, зашто и како може да поднесе правни лијек.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?