Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конференција за новинаре поводом доношења Правописа црногорског језика с правописним рјечником

Објављено: 10.07.2009. 00:19 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар просвјете и науке проф. др Сретен Шкулетић и предсједник Експертске комисије за припрему приједлога Правописа, Граматике и Рјечника црногорског језика, проф. др Миленко Перовић, одржаће у петак 10. јула 2009. године конференцију за новинаре, поводом доношења Правописа црногорског језика с правописним рјечником.

Након што је Експертска комисија коју чине проф. др Миленко Перовић предсједник, проф. др Људмила Васиљева - члан и проф. др Јосип Силић - члан, поднијела приједлог Правописа с правописним рјечником, министар просвјете и науке је 9. јула 2009. године донио Правопис црногорског језика с правописним рјечником.

Конференција ће се одржати у Сали за састанке Министарства просвјете и науке (ул. Вака Ђуровића б.б.) у 14 сати. Акредитације за праћење конференције можете извршити у петак 10. јула до 13.30 сати, на број телефона 020 410 176.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?