Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примићегенералног секретара Савјета Европске уније (високог представника Европске уније за заједничку спољну и безбједносну политику) Хавијера Солану

Објављено: 11.07.2009. 01:21 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примиће у сриједу, 15. јула 2009. године, генералног секретара Савјета Европске уније (високог представника Европске уније за заједничку спољну и безбједносну политику) Хавијера Солану, који боправи у службеној посјети Црној Гори. Разговори премијера Ђукановића са господином Соланом биће одржани у Котору (зграда скупштине Општине Котор), са почетком у 13.00 сати.

Након разговора (у 13.15 сати), премијер Ђукановић и господин Солана даће изјаве за медије.

Господина Солану примиће и министар иностраних послова Милан Роћен, у згради скупштине Општине Котор у 11.45 сати.

Сусрет црногорских званичника са генералним секретаром Савјета Европске уније (високим представником Европске уније за заједничку спољну и безбједносну политику) можете снимити.

Акредитације за снимање сусрета и праћење изјава премијера Ђукановића и господина Солане можете извршити код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.

10
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?