Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Састанак о учешћу домаће радне снаге у изградњи објеката и проблему недовољног уписа у средње стручне школе грађевинско геодетског смјера и других сродних смјерова

Објављено: 20.07.2009. 23:09 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У организацији Министарства уређења простора и заштите животне средине у уторак, 21. јула, одржаће се састанак о учешћу домаће радне снаге у изградњи објеката и проблему недовољног уписа у средње стручне школе грађевинско геодетског смјера и других сродних смјерова. Састанку ће присуствовати министар уређења простора и заштите животне средине Бранимир Гвозденовић, помоћник министра просвјете и науке Марко Јокић и представници грађевинских фирми.

Састанак ће се одржати у просторијама Министарства просвјете и науке, улица Вака Ђуровића бб (поред гимназије Слободан Шкеровић), у 09.30 сати. Почетак састанка можете снимити, а након његовог завршетка, око 11.30 сати, учесници састанка даће изјаве за јавност.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?