Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Отварање Оригинала понуда Квалификованих понуђача на Тендеру за продају дијела акција и докапитализацију Електропривреде Црне Горе А.Д. Никшић

Објављено: 23.07.2009. 19:32 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
На сједници Тендерске комисије за спровођење поступка докапитализације Електропривреде Црне Горе, која ће бити одржана у петак, 24. јула, у згради Владе Црне Горе, у сали на приземљу, у 11,00 сати, биће отворени Оригинали приспјелих понуда на Тендеру за продају 11.457.357 постојећих акција у власништву државе Црне Горе и стицања права на упис 11.457.357 новоиздатих акција Електропривреде Црне Горе. Сједници ће присуствовати Квалификовани понуђачи и представници медија.

Јавни позив за учешће на Тендеру је објављен 2. фебруара 2009. године у дневној и међународној штампи и на Интернету. У складу са условима из Јавног позива, у утврђеном року за достављање обавезујућих понуда, до 17. јула 2009. године пристигле су четири понуде од стране сљедећих компанија: ИНТЕР РАО УЕСРусија, Норд-Трøнделаг ЕлектриситетсверкНорвешка, А2А С.п.Аталија и Конзорцијум: Голден Енергy Оне Холдингс Лимитед & Публиц Поwер Цорпоратион С.АГрчка.

У складу са Тендерским правилима, након анализе формалне исправности понуда и испуњености квалификационих услова, на сједници ће бити отворени Оригинали са финансијским понудама Квалификованих понуђача на Тендеру: компаније А2А С.п.А Италија и Конзорцијума компанија: Голден Енергy Оне Холдингс Лимитед & Публиц Поwер Цорпоратион С.А Грчка.

У року од 7 дана од дана отварања Оригинала понуда Комисија ће извршити анализу и оцјену понуда поднесених од стране Квалификованих понуђача, у складу са критеријумима унапријед утврђеним у Тендерској документацији.

За праћење овог догађаја потребно је извршити акредитације код Владиног Бироа за односе с јавношћу, на телефон/ факс 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?