Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: XИ сједница Националне комисије за имплементацију Иновираног Акционог плана за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала

Објављено: 29.07.2009. 00:45 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Једанаеста сједница Националне комисије за имплементацију Иновираног Акционог плана за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала, којом ће предсједавати министар за европске интеграције и предсједник Националне комисије проф. др Гордана Ђуровић,,биће одржана у сриједу, 29. јула, 2009. године.

У складу са дневним редом, чланови Националне комисије разматраће Предлог В извјештаја о реализацији мјера из Иновираног Акционог плана за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала, за период 01. јануар 30. јун 2009. године.

Предлог В извјештаја базиран је на информацијама о активностима које 54 црногорске институције предузимају у области борбе против корупције и организованог криминала, кроз реализацију мјера дефинисаних у Иновираном Акционом плану. Анализа ових извјештаја, са предлогом степена реализације мјера, обједињена је у Предлогу В извјештаја Националне комисије.

Сједница Националне комисије биће одржана у згради Владе Црне Горе, Јована Томашевића бб, И спрат, сала 167, у 15,00 сати. Почетак састанка можете снимити, а након њега биће објављено саопштење за јавност. Акредитације можете извршити код Владиног Бироа за односе с јавношћу, на телефон 242 566.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?