Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Свечана Конференција поводом објаве првог Позива за достављање приједлога пројеката за прекогранични програм Хрватска - Црна Гора

Објављено: 24.08.2009. 21:15 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министарство за европске интеграције Црне Горе и Министарство регионалног развоја, шумарства и воднога господарства Републике Хрватске организују у уторак, 25. августа 2009. године, свечану Конференцију поводом објаве првог Позива за достављање приједлога пројеката за прекогранични програм Хрватска - Црна Гора. Конференција ће бити одржана у хотелу "Qуеен оф Монтенегро" у Бечићима, у 11,00 сати.

На конференцији, којој ће присуствовати високи званичници из обје државе, биће представљен поменути Програм и први јавни Позив за достављање пројектних приједлога. Догађај је отворен за медије.

Прије почетка конференције, у 09,30 сати, у сали за састанке хотела "Qуеен оф Монтенегро", биће уприличен сусрет између министра за европске интеграције Црне Горе проф. др Гордане Ђуровић и државног тајника у Министарству регионалног развоја, шумарства и воднога господарства Републике Хрватске господина Карла Гјурашића.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?