Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе и министар за европске и евроатланске интеграције Грузије Гиорги Барамидзеа боравиће у службеној посјети Црној Гори

Објављено: 01.09.2009. 23:00 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примиће у сриједу, 02. септембра, потпредсједника Владе и министра за европске и евроатланске интеграције Грузије Гиорги Барамидзеа, у Вили Горица, у 15,30 сати. У пратњи господина Барамидзеа биће и шеф Одсјека за координацију евроатланских интеграција у Министарству за европске и евроатланске интеграције Грузије Алеxандер Бакрадзе.

Почетак сусрета можете снимити, а након његовог завршетка биће објављено саопштење за јавност.

Са господином Барамидзеом разговараће и министар иностраних послова Милан Роћен, у 14,45 сати, као и министар одбране Боро Вучинић (14,00 сати) и министар за европске интеграције Гордана Ђуровић (16,15 сати). Почетак ових разговора у Вили Горица такође можете снимити, а након завршетка биће објављена саопштења за јавност.

Министар Ђуровић и потпредсједник Владе Грузије Гиорги Барамидзе даће изјаве за јавност, у Вили Горица, у 16,30 сати.

За праћење наведених догађаја потребно је да се акредитујете код Владиног Бироа за односе с јавношћу, на телефон 242-566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?