Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар унутрашњих послова и јавне управе Иван Брајовић учествоваће на Регионалној министарској конференцији о илегалним миграцијама, организованом криминалу, корупцији и тероризму на Брду код Крања

Објављено: 07.09.2009. 20:38 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар унутрашњих послова и јавне управе Иван Брајовић учествоваће на Регионалној министарској конференцији о илегалним миграцијама, организованом криминалу, корупцији и тероризму, која се у организацији Министарства унутрашњих послова Словеније и Савезног министарства унутрашњих послова Републике Аустрије одржава од 08. до 10. септембра 2009. године на Брду код Крања у Словенији.

Министарска конференција ће ове године бити посвећена размјени искустава и добрих пракси у борби против тероризма у земљама Југоисточне Европе, улози пројекта Процјена ризика од организованог криминала у Југоисточној Европи (ОЦТА) и даљем развоју полицијске сарадње, а у фокусу конференције, као посебна тема биће тренутна ситуација на пољу визне либерализације.

На конференцији ће учествовати министри унутрашњих послова земаља региона, домаћина - Словеније и суорганизатора Републике Аустрије, као и министар унутрашњих послова Шведске предсједавајуће ЕУ и потпредсједник Европске Комисије за правду, слободу и безбједност Жак Баро.

Током конференције министар Брајовић ће имати и интензивну билетералну активност.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?