Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Састанак са посланицима око питања из Упитника Европске комисије

Објављено: 17.09.2009. 17:23 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар за европске интеграције и главни координатор за припрему одговора на питања из Упитника ЕК поф. др Гордана Ђуровић имаће радни састанак са делегираним посланицима Скупштине Црне Горе у петак, 18. септембра. Делегираним посланицима - Миодрагу Вуковићу, Рашку Коњевићу, Василију Лалошевићу, Горану Даниловићу, Бранку Радуловићу, Суљу Мустафићу и Генцију Ниманбегу достављен је радни материјал који је припремљен у сарадњи Министарства правде и службе Скупштине.

Припремљени материјал односи се на Поглавље И Упитника Европске комисије, област Демократија и владавина права, које обухвата питања из надлежности Скупштине: 11 питања и 2 потпитања (наслови: Устав и Скупштина), као и 2 питања из поглавља Правосудје и основна права, област: Право грађана ЕУ право гласа и кандидовање на општинским изборима. Овај материјал чини основу за финализацију одговора на наведена питања.

Састанку ће, испред Владе, присуствовати и представници Министарства правде, који су задужени за координацију пот-поглавља Демократија и владавина права, као и представници Министарства за европске интеграције. Састанку ће такође присуствовати и Генерални секретар Скупштине и представници службе Скупштине.

Почетак састанка можете снимити, а након састанка биће дато саопштење за јавност. Састанак ће се одржати у згради Скупштине Црне Горе (Плави салон), у 9.00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?