Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Радни доручак на тему ,,Пети извјештај о реализацији мјера из Иновираног Акционог плана за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала"

Објављено: 23.09.2009. 21:36 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Радни доручак на тему ,,Пети извјештај о реализацији мјера из Иновираног Акционог плана за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала, за период 1. јануар 30. јун 2009. године, одржаће се у четвртак, 24. септембра.

Са представницима медија разговараће министар за европске интеграције и предсједник Националне комисије за праћење имплементације Акционог плана за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала проф. др Гордана Ђуровић, министар правде Мираш Радовић и предсједник Врховног суда Весна Меденица.

Пети извјештај, који је Влада усвојила на сједници од 10. септембра 2009. године, заснован је на информацијама о активностима које 54 црногорске институције предузимају у области борбе против корупције и организованог криминала, кроз реализацију мјера дефинисаних у Иновираном Акционом плану. Извјештај такође садржи и препоруке Националне комисије према свим укљученим институцијама у смислу приоритета за даљи рад на реализацији мјера из ове области. Пети звјештај о реализацији Иновираног Акционог плана за спровођење Програма борбе против корупције и организованог криминала можете преузети на web-сајту Управе за антикорупцијску иницијативу хттп://www.антикоруп.влада.цг.yу.

Радни доручак одржаће се у хотелу ,,Подгорица, у 9.30 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?