Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: 53. састанак борда директора и 77. Генерална Скупштина ЕТЦ-а у Будви

Објављено: 12.10.2009. 22:48 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Европска комисија за путовања (ЕТЦ) организује 53. састанак борда директора и 77. Генералну Скупштину ЕТЦ-а од 13. до 15.октобра 2009. године Будви.
ЕТЦ окупља 39 европских држава, односно њихових националних туристичких организација. Превасходни задатак те организације, осим сарадње и размјене искустава земаља - чланица, јесте промоција Европе и креирање интегралне понуде туристичке Европе, која укључује и специфичности и карактеристике сваке земље посебно.
Црна Гора је члан Европске комисије за путовања од октобра 2006. године и од тада је укључена у радне групе те организације.
Скуп ће у 11.00 сати отворити министар туризма Предраг Ненезић и директор Националне туристичке организације Црне Горе Саша Радовић .
Од 11.20 11.40 биће презентиран нови wебпортал виситеуропе.цом а у 12.45 сати одржаће се пресс конференција, на којој ће говорити предсједник ЕТЦ-а Артхур Оберасцхер.
Састанак борда директора и Генерална Скупштина ЕТЦ-а биће одржана у хотелу Сплендид Цонференце&Спа Ресорт.
За све новинаре обезбијеђен је трансфер. Полазак је у сриједу 14.октобра у 09.15 сати, испред хотела Подгорица.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?