Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Семинар на тему "Добро управљање и антикорупција у сектору безбједности"

Објављено: 13.10.2009. 19:37 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Управа за кадрове, у сарадњи са Шведском Војном Академијом, организује 14. и 15. октобра 2009. године, дводневни семинар на тему:"Добро управљање и антикорупција у сектору безбједности".

Семинар је намијењен вишим државним службеницима, са циљем да се информишу и размијене искуства о реформи сектора безбједности. Сврха семинара је повећање свијести о потенцијалној и постојећој корупцији у сектору безбједности и побољшање система доброг управљања у борби против корупције, односно проналажењу начина рјешавања тог проблема у оквиру институција.

Семинар ће отворити директорица Управе за кадрове Светлана Вуковић и амбасадор Шведске за Црну Гору и Србију. Предавачи су истакнути стручњаци из тих области: представник Шведске Војне Академије Микаел Wилхелмссон, представник Балканске групе аналитичара Лена Андерссон, представник Колеџа за народну одбрану из Шведске Тхомас Клементссон, директорица Управе за антикорупцијску иницијативу Весна Ратковић и представник Еуропеан Манагемент Девелопмент-а у Црној Гори Ивица Ивановић.

Семинар ће се одржати у мултимедијалној сали Управе за кадрове са почетком у 09.00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?