Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар за ванредне ситуације, цивилну одбрану и отклањање посљедница елементарних непогода Руске Федерације Сергеј Шојгу у службеној посјети Црној Гори

Објављено: 21.10.2009. 22:20 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар за ванредне ситуације, цивилну одбрану и отклањање посљедница елементарних непогода Руске Федерације и предсједавајући руског дијела Међувладиног комитета за трговину, економску и научно-техничку сарадњу између Црне Горе и Руске Федерације Сергеј Шојгу, боравиће у четвртак 22. октобра 2009. године у службеној посјети Црној Гори.

Са министром Шојгуом сусрешће се министар иностраних послова Црне Горе Милан Роћен. Разговори ће бити одржани у Хотелу Ривијера у Петровцу, 10.00 сати. Након разговора (у 10.30) одржаће се засиједање Међувладиног комитета за трговину, економску и научно-техничку сарадњу између Црне Горе и Руске Федерације.

У 13.25 министри Роћен и Шојгу потписаће Протокол са ИИИ засиједања Међувладиног комитета за трговину, економску и научно-техничку сарадњу, а у 13.30 сати двојица министара даће изјаве за медије.

Засиједање Међувладиног комитета, потписивање Протокола и давање изјава биће одржано у Хотелу Ривијера у Петровцу.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?