Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар здравља доц. др Миодраг Радуновић отвориће радионицу на тему Оптимална клиничка примјена крви и подршка у изради водича за клиничку примјену крви и крвних компонената

Објављено: 26.10.2009. 16:23 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар здравља доц. др Миодраг Радуновић отвориће у уторак, 27. октобра 2009. године, тродневну радионицу на тему Оптимална клиничка примјена крви и подршка у изради водича за клиничку примјену крви и крвних компонената, чији су организатори Министарство здравља и Свјетска здравствена организација.

Сврха радионице је упознавање са важећим стандардима у примјени крви и крвних компонената, новим приступом у лијечењу тим препаратима, примјеном трансфузије у различитим специјалностима и постављањем методолошке основе за израду водича који ће се пимјењивати у свакодневној пракси.

Предавачи су еминентни професори, консултанти Свјетске здравствене организације, из области безбједне крви и трансплантације органа.

Радионица ће бити одржана у ресторану Рибница у Подгорица, у 11,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?