Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Друго засједање Економско-трговинског мјешовитог комитета владиних представника Црне Горе и Народне Републике Кине

Објављено: 06.11.2009. 23:32 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Друго засједање Економско-трговинског мјешовитог комитета владиних представника Црне Горе и Народне Републике Кине биће одржано у понедјељак 9. новембра 2009. године.

На састанку ће бити ријечи о резултима активности договорених на првом засједању Комитета. Такође, разговараће се и о могућости сарадње црногорских и кинеских компанија у области енергетске, саобраћајне инфаструктуре, туризма, специјалистичких обука црногорских кадрова, те учешћу Црне Горе на предстојећем Wорлд ЕXПО Шангај 2010. Састанку ће копредсједавати потпредсједник Владе за економску политику и финансије, Вујица Лазовић и директор Управе за европске послове кинеске Владе Сун Јонгфу.

Почетак састанка, који се одржава у Вили "Горица" у 9,00 сати, можете снимити. Након сједнице Комитета, у 11,00 сати, планирана је конференција за медије.

Акредитације за новинаре, сниматеље и фоторепортере можете извршити код Бироа за односе с јавношћу путем тел-факса 242 566.

Препорука: Акредитације је пожељно прослиједити у петак 6. новембра до 18,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?